Pure Amazing

Wie ben ik?

Mijn naam is Ellen Struijs. In 2003 ben ik afgestudeerd als pedicure. Daaropvolgend ben ik gecertificeerd voor de ‘diabetische’ voet. Ik heb vier jaar zelfstandig een praktijk aan huis gehad, daarnaast was ik ook ambulant werkzaam. Wegens drukte in ons gezin en later gezondheidsproblemen heb ik besloten om mijn praktijk definitief te beëindigen.

Ik heb toen besloten om samen met mijn partner het diploma voetreflexmassage te gaan halen. Het idee dat drukpunten op de voeten in verbinding staan met lichamelijke energiebanen en die vandaar uit gestimuleerd kunnen worden sprak mijn erg aan. Tijdens de opleiding heb ik al mogen ervaren wat voetreflexmassage voor mezelf en andere kunnen betekenen. Het doel van de voetreflexmassage is om de harmonie in het lichaam weer te herstellen. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op de pagina voetreflexmassage.

In mijn huidige praktijk kan ik een beroep doen op mijn partner welke na een actieve periode van sporten besloot om zelf wat in de sport te doen waar hij ook mensen mee kon helpen. Hierdoor is het mogelijk aanvullende diensten aan te bieden zoals sportmassage, blessurepreventie en kinesio taping, hier kunnen prachtige resultaten mee worden geboekt. Wilt u meer weten over de diverse soorten massages kijk dan op onze pagina.

In mijn vrije tijd vindt ik het heel belangrijk om ontspannend bezig te zijn, dus wandel ik veel in de natuur . Sinds kort geef ik ook Guasha, wil jij weten wat dit inhoud?, kijk dan onder het kopje Guasha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Groeten Ellen Struijs

css.php