Pure Amazing

Sportmassage

De massage is zou oud als de mensheid zelf. Massage is zijn primitiefste vorm wordt al onbewust door mensen toegepast. Bij pijn, jeuk of stijfheid wordt er al over de betrokken plek gewreven of erin geknepen. Het woord massage is waarschijnlijk afgeleid van het Arabische “mass” hetgeen drukken betekent lees meer ….

Medical Taping Concept

De basis van deze techniek werd in de jaren zeventig gelegd in Azië, met name in Japan en Korea. Principes uit de chiropractie en de kinesiologie gaven aanleiding tot de ontwikkeling van deze nieuwe methode. Hierbij was de geachte dat beweging en spieractiviteit essentieel zijn om gezondheid te behouden lees meer ….

Sporttape & bandageren

Tapen en bandageren zijn een van de hulpmiddelen om belasting en belastbaarheid onder de verschillende omstandigheden beter op elkaar af te stemmen. In de sport is het vaak zo, dat de belasting groter is dan de lees meer ….

Blessure preventie

Blessurepreventie is voorgekomen uit onwetendheid van sporters over de oorzaken van sportletsels. Het is belangrijk voor een sporter om te weten welke factoren een aanzienlijke bijdragen levert tot het ontstaan van sportletsels. Uit onderzoeken over de afgelopen jaren is naar voren gekomen dat 70% lees meer ….

css.php